Er was eens : over de mens als vertellende aap - Braeckman, Johan, 1965- (s.l. : Confituur, 2017)
De mens heeft een onweerstaanbare drang om verhalen te aanhoren, te bedenken, te consumeren en te verspreiden, het is een van onze meest karakteristieke eigenschappen. Wat mag daarvan de reden zijn?
Confituuressay naar aanleiding van de Maand van de Filosofie 2017