Fuzzie : roman - Bervoets, Hanna, 1984- (Amsterdam : Uitgeverij Atlas Contact, 2017)
Verschillende mensen ontvangen op raadselachtige wijze een pluizig bolletje dat tegen hen praat en hen lijkt te begrijpen.