Het doel is wit : verzamelde gedichten - Insingel, Mark, 1935- (Gent : Poeziëcentrum, 2017)
Mark Insingel ontwikkelde in zijn poëzie een heel eigen vormgeving. Zijn gedichten ? nu eens beklemmend dan weer geestig over menselijke relaties, soms cultuurkritisch en altijd uitermate precies ? zijn nadrukkelijk beeldend. Deze editie biedt het publiek voor het eerst de kans om het dichtwerk in zijn volledigheid te lezen en te bestuderen.