Melancholie van de onrust - Hermsen, Joke J. (Joke Johannetta), 1961- (Rotterdam : Lemniscaat, 2017)
Essay over het belang van rust om de huidige melancholie te doorbreken en om te buigen tot hoop, reflectie en creativiteit.
Maand van de Filosofie essay 2017