Medisch-historische tentoonstelling ter ere van Hieremias Triverius Brachelius - De Temmerman, Ludwig; Geschied- en Heemkundige Kring Triverius Brakel-Lierde-Horebeke [Brakel]; Kloosterkerk van de Zusters van Maria [Brakel]; Premereur, André (Brakel : Geschied- en Heemkundige Kring Triverius, Brakel-Lierde-Horebeke, 2014)
Kruiden en artsenijen - De apotheek - Instrumenten van pjn en hoop - De huisarts - De chirurg - Oogheelkunde - Neus-, keel- en orenheelkunde -Gynaecologie -Tandheelkunde
Catalogus van de tentoonstelling
Keywords: Triverius, Hieremias; Tentoonstellingscatalogus