Special Art Festival : Editie 2014. - Anthuenis, Daan; Burssens, Debby; Trienpont, Leo (Sint-Niklaas : Leo Trienpont, 2014)
Het aanbod van dit festival is wel heel divers: er zijn niet alleen de tekenaars en schilders, je maakt ook kennis met poëzie, fotografie, toneel ...
16/05/2014 - 10/06/2014