Het oog van de naald : de katholieke vredesbeweging in een stroomversnelling - De Jonghe, Etienne; Heirman, Mark, 1947-2018 (Tielt : Lannoo, 1995)
Gelet op hun ervaring van de voorbije vijfentwintig jaren praten twee ooggetuigen van de Vlaamse en internationale beweging in dit boek over de ontwikkeling van Pax Christi in de jaren zeventig, tachtig en negentig. (Bron: covertekst)
Keywords: Pax Christi - -- History; Peace - -- Religious aspects - -- Catholic Church - -- History - -- Sources -- 19th century -.