Afscheid in schoonheid : begrafenisondernemers over de laatste dienst - Delrue, Thijs (Leuven : Van Halewyck, 2013)
Begrafenisondernemers uit heel Vlaanderen en Brussel ontsluieren in 'Afscheid in schoonheid' trots het mysterie dat vaak nog rond hun beroep hangt. Met authentieke anekdotes over vroeger en nu schetsen ze niet alleen de evolutie van hun job, maar laten ze ook in hun hoofd en hart kijken.