Gent, een stad van alle tijden - Carson, Patricia, 1929-2014; Danhieux, Gaby; De Schryver, Godelieve (Gent : Story-Scientia, 1977)
De oorsprong van Gent - De middeleeuwse kern - De grondslag van de macht - Troebele tijden - Sombere dagen - Een oude vijandschap - Herleveing - Gent en het nieuwe België
Keywords: Ghent (Belgium) -- History