Focus. 5. - Vandenberghe, Bart; Stessels, Antoon; Biebau, Dominique; De Smet, Sanne; Van Vooren, Koen (Antwerpen : De Boeck, 2010)
Groepen die nood hebben aan extra taalsteun? Focus zorgt in de eerste graad voor een parallel, uitgepuurd en op maat gemaakt leerwerkboek in vierkleurendruk. Een droom om te differentiëren.
Voor taalsterke groepen biedt Focus een uitgebreid werkboek waarin alle vaardigheden stapsgewijs aan bod komen. Een handig bronnenboek sluit hier naadloos bij aan.
Werkboek -486 p. : ill.
Keywords: Contains audio-visual material; Schoolbooks - Didactic material