Kijk niet zo, konijntje - Peeters, Marnix, 1965- (Amsterdam : Prometheus, 2016)
Deze tweede roman over Oscar Van Beuseghem is geen vervolg op Natte dozen, maar is wel vergelijkbaar qua sfeer en verteltrant. Oscar komt in een psychiatrische instelling terecht, is verliefd op zijn zeventienjarige pleegdochter uit Soedan en krijgt kanker. Dat laatste stelt hem ernstig op de proef.