De fouten - Brusselmans, Herman, 1957- (Amsterdam : Prometheus, 2016)
Als Herman Brusselmans op slinkse wijze via een medewerker van de uitgeverij het manuscript van het boek heeft verkregen waarin zijn jeugdjaren worden beschreven, constateert hij alleen maar fouten in dit manuscript.