Petrus-Jozef Triest : Belgische Vincent De Paul 1760-1836 - Arbeau, Jacques; Zusters en Broeders van de Congregatie (Paris : Zusters en Broeders van Liefde, 1986)
Gedeeltelijk stripverhaal, en teksten
Néerlandais; flamand
Keywords: Triest, Pierre Joseph, -- 1760-1836.