Triest, a father for many - Stockman, René, 1954-; Van Oppem, Patrick (Gent : Brothers of Charity Publications, 2004)
Het leven van kanunnik Triest, verteld in een kort stripverhaal.
Keywords: Triest, Pierre Joseph, -- 1760-1836.