Herstellen kan je zelf : hoopvol leven met een psychische kwetsbaarheid - Van Audenhove, Chantal (Tielt : Lannoo, 2015)
Herstellen kan je zelf toont de kleine en de grote successen die mensen met een psychische kwetsbaarheid behalen. Zij geven hier in woord en beeld uitleg over hun herstelproces, wat hen ondersteunt en hen inspireert. Aan de hand van hun getuigenissen komen aanbevelingen naar voren voor een geestelijke gezondheidszorg op maat die inhaakt op hun eigenheid en persoonlijke noden.Voor beleidsmakers, hulpverleners, betrokkenen en patiënten bieden deze verhalen een nieuw perspectief. Hoe creëert iemand ruimte voor groei? Wat maakt dat het herstelproces lukt of mislukt? Op deze en andere vragen geeft dit boek een antwoord. (Bron: covertekst)
Keywords: Communicatie in de hulpverlening -- 3612.; Geestelijke gezondheidszorg -- 615.; Geestelijke gezondheidszorg; Herstelproces; KVHB:Geestelijke gezondheidszorg; KVHB:Psychiatrie.; Rehabilitatie (psychiatrie)