Virtuoos! : portretten van passie en vakmanschap in Vlaanderen - Belemans, Rob (Robert), 1965-; Januarius, Joeri, 1983-; Van Huele, Margaretha (Gent : Snoeck, 2014)
Interviews met en portretten van twintig mensen in Vlaanderen die van hun beroep hun passie hebben gemaakt, ofwel in een ambacht of als beoefenaars van theater of dans, met een eigen specialiteit of binnen een specifieke (deel)discipline
In het kader van 'Living Human Treasures': UNESCO project