Feestelijk vermoord - Weduwe Oppermans (Leuven : Kritak, 1990)
Een Nederlandse detective wordt- samen met zijn Vlaamse vriendin- gevraagd de moord te onderzoeken op een Nederlandse hoofdredacteur, gepleegd tijdens de Gentse Feesten.