Cultuurbeleidsplanning in de gemeente : onder de redactie van Miek De Kepper, Patrick Stoop. - De Kepper, Miek; Stoop, Patricia, 1974- (Brussel : VVSG, 2002)
1. Lokaal cultuurbeleid en cultuurbeleidsplanning 2. Cultuurbeleidsplanning in 5 fasen en 12 stappen 3. Beleidsplanning in bibliotheken 4. Beleidsplanning in culturele centra 5. Beleidsplanning en communicatie: van theorie naar praktijk