Return to sender : Wiels contemporary art centre, project Room. - Thys, Erik, 1961- (Brussel : vzw het Misverstand, 2014)
Het concept van deze uitgave is eigenlijk heel eenvoudig: vzw KAOS stuurde blanco postkaarten naar verschillende mensen met het verzoek een origineel kunstwerk op postkaart terug te sturen. Wie zijn deze mensen? De groep KAOS bestaat uit kunstenaars, bekende en minder bekende, die de link tussen psychiatrie en kunst onder de aandacht willen brengen. De betrokken kunstenaars hebben zelf ervaring met de psychiatrie ... of hebben sympathie voor de outsiderkunst en erkennen dat de grens tussen artistiek genie en psychiatrisch patiënt soms flinterdun is. Mooie kunstwerken krijgen we te zien in deze bundel postkaarten.