Middle gate : Geel '13. - Hoet, Jan, 1936-2014; Petry, Detlef, 1944-; Van Goidsenhoven, Leni; Vandenberg, Philippe (Geel : Borgerhoff & Lamberigts, 2013)
Wijlen Jan Hoet was de curator van deze tentoonstelling. Volgende Belgische instellingen leenden werken uit: Museum dr. Guislain, SMAK Gent, Musée provincial Félicien Rops en MADmusée Luik. Tentoonstelling met o.a. werk van Fred Bervoets, Michaël Borremans, Jan Cox, Thierry De Cordier, Wim Delvoye, Jean Dubuffet, Jan Fabre, Paul Klee, Lucebert, René Magritte, Paul McCarthy, Pablo Picasso, Gerhardt Richter, Félicien Rops, Willem van Genk, Adolf Wölfli, ...
Tentoonstellingscatalogus
Keywords: Boek