Cliëntenparticipatie - Van Haaster, Harrie (Bussum : Coutinho, 2001)
1. Inleiding 2. Visie op cliënten 3. Cliënten gezamenlijk 4. Participatie 5. Individuele cliëntenparticipatie 6. Collectieve cliëntenparticipatie 7. Ondersteuning van individuele cliënten 8. Ondersteuning van collectieve cliëntenparticipatie
Keywords: Cliëntenparticipatie; Hulpverlening -- Inspraak; Inspraak -- Geestelijke gezondheidszorg; Inspraak -- Sociale welzijnszorg