Het geïllustreerde handboek van de bijbel - Porter, J. R. (Joshua Roy), 1921-2006 (Kerkdriel : Librero, 2012)
Archeologische en (cultuur)historische informatie in woord en beeld over meer dan honderd van de belangrijkste verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament.
Heruitgave van : De sleutel tot de bijbel. - Amsterdam : Anthos, 1996
Met lit. opg., reg.