Brieven uit Vaticaanstad : over het tweede Concile, eerste zitting - Rynne, Xavier, 1915-2002 (Utrecht : Ambo, 1963)
Extensive report on Vaticanum 2, including the debate on the mass media.
Ter Maat collection
Keywords: Boek