Proust was een neuroloog : waarom kunst vaak voorloopt op de wetenschap - Lehrer, Jonah; Boissevain, Ralphien (Amsterdam : Pearson Education, 2008)
Essays over kunstenaars en wetenschapsbeoefenaars, waarbij wordt aangetoond dat de kunst soms op de wetenschap vooruitloopt.
Met index, lit. opg.