Positieve zelfbeinvloeding : een eenvoudige methode voor iedereen - Stoeber, Karl O.; Grasman, Gerard (Haarlem : Gottmer, 1985)
Om de innerlijke krachten vrij te maken biedt de auteur de lezer een aangepaste versie van de zogenaamde 'autogene training'. Deze methode houdt in: concentratie op ontspanning, positieve zelfsuggestie en een aanzet tot meditatie. (Bron: covertekst)