Cultuurprijzen Vlaanderen 2006. - Desomer, Bart (Brussel : Toon Berckmoes, 2007)
Catalogus uitgegeven ter gelegenheid van de Cultuurprijzen Vlaanderen 2006, uitgereikt in de Gentse opera. Laureaat 2006 cultureel erfgoed was het Museum Dr. Guislain.