Hôpital Notre-Dame à la Rose : de l'hôpital séculaire au musée du 3ème millénaire - Bocquet, Elise; Debruyn, Raphaël; Deleuze, Gilles, 1925-1995 (Lessines : Hôpital Notre-Dame à la Rose, 2008)
Geschiedenis van de verschillende restauraties - Zijn geschiedenis - Plaatsbeschrijvingen - De wetenschappelijke collecties en werken