Robots : kinderspeelgoed, mythen, filmmachines, ruimtevaart, toekomst - Reichardt, Jasia (Bussum : Romen, 1979)
Beschrijving van de betekenis van de robot in de menselijke verbeeldings- en denkwereld en de fantasieën hierover in literatuur, beeldende kunst en film, gevolgd door een overzicht van de toepassingen van robots.
Met lit. opg.
Keywords: Robotics