Nouvelle histoire de la psychiatrie - Postel, Jacques, 1927-2022; Quetel, Claude, 1939- (Toulouse : Privat, 1983)
Een heel theoretisch werk over de geschiedenis van de psychiatrie, alleen maar tekst, de enige illustraties in dit boek zijn eventuele foto's bij de opsomming van de grote en minder grote psychiaters uit de geschiedenis van de psychiatrie. Voor liefhebbers van droge theoretische werken.
Keywords: Psychiatry -- Biobibliography; Psychiatry -- History