Art in Prison : anonieme kunstwerken van jonge gedetineerden - Boelen, Legs; Blom, D.; Slater, H.; de Jong, H. (Vught : Nieuw-Vosseveld, 1996)
Auteur/kunstenaar Legs Boelen heeft twintig jaar lang samengewerkt met jonge gedetineerden. Het resultaat van deze twintig jaar creativiteit krijg je te zien in dit werk.
Nederlands & Engels
Keywords: Boek