Liegen, wanhoop, jaloezie, afgunst, zelfmoord, seks, drugs en het goede leven - Farber, Leslie H.; Visser, Frank (Katwijk : Servire, 1978)
Bundel artikelen van een psychiater over menselijke uitingen.