Geschiedenis van de zorg voor geesteszieken - Kramer, F. (Lochem : De Tijdstroom, 1980)
Overzicht met bijzondere aandacht voor de Nederlandse situatie.
1e dr.: 1969.
Lit.opg. - Index.
Keywords: Geestelijke gezondheidszorg; Psychiatrie; Geschiedenis (vorm).