Etats dépressifs : dépistage, évaluation, traitment - Bein, H. J.; Hippius, Hanns, 1925-2021; Kielholz, Paul, 1916-1990; Matussek, N. (Bern : Huber, 1972)
Verzameling van voorlezingen en discussies die plaats vonden in het kader van een internationaal symposium te St-Moritz op 10 en 11 januari 1972. Thema van dit symposium was de depressie.
Symposium international, St-Moritz, 10-11 janvier 1972
Keywords: Boek