Wetgeving gezondheidszorg : commentaar - Studiecentrum voor gezondheidsrecht; Ceuterick, Griet; Duvillier, Gianni; Prims, André, 1930- (Heule : UGA, 1977)
Boek A: Gezondheidsbeleid; Boek B : De uitoefening van de geneeskunst en de daaraan verbonden beroepen Erkenning van de geneesheren-specialisten en van huisartsen; Boek B-bis : niet-conventionele praktijken betreffende de geneeskunde, de artsenijbereidkunde, de kinesitherapie, de verpleegkunde en de paramedische beroepen; Boek C : paritaire commissies; Boek D : eerste hulpverlening; Boek E : klinische biologie; Boek F : de verplichte verzekering voor geneeskundige verzorging en uitkeringen; Boek G : maatschappelijk welzijn en gezondheidsinstellingen
Wetgeving gezondheidszorg met commentaar : Map 1: Beroepsuitoefening; Map 2: Ziekenhuizen; Map 3: Ziekenhuizen en andere voorzieningen; Commentaar / Map 1; Commentaar / Map 2; Wetgeving betreffende de gezondheidsinstellingen : commentaar : Algemene wetgeving
Met aanvullingen