Gezondheid van kop tot teen : Juan Coulon, Eva de Winter, Ivo Nagels, e.a. - Coulon, Juan; Nagels, Ivo; de Winter, Eva (Brussel : Belgische federatie tegen kanker, 2001)
Begrijpen hoe ons lichaam werkt, is een onmisbare voorwaarde om die geweldige "machine", waarin we alsmaar langer leven, beter te onderhouden. Elk orgaan is nauw verbonden met de andere. Gezondheid is een geheel, dat zich niet laat samenvatten als het vermijden van een bepaalde ziekte. De preventietips voor kanker, waaraan we aandacht schenken, hebben een gunstige invloed op veel andere vlakken. (Bron: covertekst)
Keywords: Boek