Wat is erfelijkheid - Goldstein, Philip (Utrecht : Het Spectrum, 1964)
Georges Mendel - De celkern - Chromosomen - Segregatie en combinatie; Kruisingen - Genen - Geslachtsbepaling
Vertaald uit het Engels
Keywords: Genetica