Onderwijs voor verlichting : de TM techniek en de ontwikkeling van het bewustzijn, de ontbrekende dimensie in het onderwijs - Schulte, Nico (Nicolaas Theodorus Lambertus), 1951- (Den Haag : MIU Nederland Pers, 1978)
Handleiding voor de toepassing van de meditatietechniek van de Indiase guru Maharishi Mahesh Yogi in het onderwijs.
Lit.opg.: p. 227-232.
Keywords: Bewustzijnsverruiming; Consciousness; Onderwijs; Transcendental Meditation; Transcendente meditatie