Psychosynthese en educatie : praktijkboek voor onderwijs en groepswerk, met oefeningen - Whitmore, Diana; Menalda, Geeske; Welle, Perine; in 't Veld-de Kroes, Nel (Amersfoort : De Horstink, 1983)
In dit boek geeft de auteur duidelijke informatie over psychosynthese, een richting binnen de humanistische psychologie, en zij traceert de bruikbaarheid ervan voor leerprocessen.
In het tweede - grootste - gedeelte van het boek worden concrete oefeningen gegeven die deze harmonieuze ontwikkeling dienen, en die gebruikt kunnen worden in alle vormen van onderwijs en groepswerk met volwassenen.
Keywords: Boek