Groei naar volwassenheid - Perquin, Nic (Nicolaas Cornelis Adrianus), 1897-1975 (Haarlem : De Spaarnestad, 1958)
Een handboek dat opgedeeld is in twee grote luiken: er is de groei van een kind ... en vervolgens is er het tweede deel, gewijd aan hulp bij de groei.