Beknopte ontwikkelingspsychologie - Stone, L. Joseph (Lawrence Joseph), 1912-1975; Church, Joseph; Langeveld, Martinus Jan, 1905-1989; Van Meerten, A. (Amsterdam : Agon Elsevier, 1967)
Een heel overzichtelijk boek over de ontwikkelingspsychologie van het kind, vertrekkend bij de geboorte en eindigend bij het volwassen worden van de puber.
Keywords: Adolescent psychology; Child psychology; Boek