Denken over denken : over de werking van de hersenen - De Bono, Edward, 1933-2021; Isselée, Marc (Tielt : Lannoo, 1995)
In dit fascinerende, maar tegelijk provocerende boek, analyseert Edward de Bono de manier waarop we informatie in onze hersenen selecteren, verwerken en afstoten. Dit standaardwerk van de grond- legger van het 'laterale denken' vormt nog steeds de basis bij uitstek van De Bono's toepassingen op het gebied van het creatieve denken. Vele van zijn inzichten bieden meer dan ooit de sleutel tot de oplossing van actuele en hedendaagse problemen. (Bron: uitgeverscatalogus)
Keywords: 15995 -- Geestelijke functies; Cerveau Hersenen; Communication Communicatie; GGSB: Psychologie; GSDBP; Méthodes Methoden; Méthodes de pensée Denkmethoden; Pensée Denken; Personnalité Persoonlijkheid; Sciences Wetenschappen; denken; hersenen