Ik ben nooit moe : moderne hygiêne der intellektuelen - Coessens, Robert; Bouts, Paul, 1900-1999 (Leuven : Bouts, 1960)
De professoren Coessens en Bouts geven in dit boek een antwoord op de vraag: hoe verhoog ik, met het oog op mijn levenstaak, mijn organische weerstand en de weerstand van mijn zenuwgestel? Hoe wapen ik mij dus tegen het tempo van de moderne tijd, het tempo ... van de machine?
Keywords: 613 -- Hygiëne Persoonlijke gezondheidszorg; GGSB: Natuurwetenschap; GGSB: Wetenschapsfilosofie; GSDBP; SJ/LH/WMAG.; gezondheidsleer; handleiding; hygiëne; voeding; voedingsleer