Elementaire zielkunde - Rombouts, Sigebertus, 1883-1962 (Tilburg : R. K. Jongensweeshuis, 1941)
Basishandboek over de psychologie: omschrijving van enkele termen, zenuwen en hersenen, het voelen, begeren en willen, psychologische typen, ...
Keywords: Boek