De grote weldoener - Nys, Jef, 1927-2009 (Temse : Kulturele Vereniging Spirit, 1996)
Deze strip vertelt ons het verhaal van kannunnik Joseph Triest: de oprichting van de Broeders van Liefde, de verzorging van geesteszieken, ... Gedrukt in 450 exemplaren: nr. 439 is getekend door Jef Nys.
Keywords: Beeldverhaal; Nederlandse letterkunde