Aandenken van 't jubelfeest van den achtbaren vader Amedens, algemeenen overste der Broeders van Liefde, 1864-1889. - Stockmans, Florent; Broeders van Liefde (Manage : Impr. de l'orphelinat, 1889)
Tweetalige uitgave (vooral Nederlandstalig, soms Franstalig) ter gelegenheid van het jubileum van Vader Amedeus, algemeen overste der Broeders van Liefde: liederen, gedichten, teksten, ...