De zieke mensch en zijn verpleging. (Tessenderlo : Broeders van Liefde)
Uitgebreid leerboek over de verpleging van de zieke mens: hoe pak je symptomen aan zoals krampen of bloedingen, hoe breng je de gezondheidsleer in praktijk bij bijvoorbeeld de inrichting van de kamer, hoe voer je de voorschriften van de dokter uit in de praktijk en hoe maak je gebruik van hulpmiddelen zoals massage, elektrotherapie ...
Keywords: Boek