Fantastische architectuur - Schuyt, Michael, 1943-; Collins, George R. (George Roseborough), 1917-1993; Elffers, Joost, 1946-; Sabarte Belacortu, Mariolein, 1944- (Amsterdam : J.M. Meulenhoff Köln : Landshoff & Dumont, 1980)
Fotoboek over bouwwerken van de meest uiteenlopende materialen, bij de constructie waarvan fantasie heeft geprevaleerd boven doelmatigheid.
Nederlands
Keywords: Grotesque in architecture; Vernacular architecture