Schuld - Van den Berg, Walter, 1970- ([Amsterdam] : Das Mag, 2016)
In Schuld maakt Kevin gejatte laptops schoon. Vieze filmpjes die hij vindt zet hij online en de vrouwen uit de filmpjes belt hij op. Hij zoekt bewijs dat zijn moeder niet de enige slechte vrouw op de wereld is. Zijn vader, ‘Zingende Ron’, komt net uit de bak en trekt in bij Sandra. Dat is geen liefde, dat is een afspraak. Ron heeft iets voor haar gedaan en zij doet nu iets voor hem terug.