Weven : contactblad van de landelijke weefverening weefnetwerk. - Weefnetwerk (Noordwijkerhout : Weefnetwerk)
WEEFNETWERK is de vereniging die zich inzet voor het algemeen belang van wevend Nederland en streeft naar het bevorderen en verbeteren van het weven. WEEFNETWERK wil wevers en weefsters met elkaar in contact brengen en hen en andere belanghebbenden informatie verstrekken over de ontwikkelingen op weefgebied