Wat alleen wij horen - De Coster, Saskia, 1976- (Amsterdam : Prometheus, 2015)
De bewoners van een appartementsgebouw krijgen te horen dat het gebouw gesloopt zal worden en ze dus moeten verhuizen. Deze grote verandering brengt bij iedereen gemengde gevoelens mee.